Nyt on myönnettävä, että olen ärsyyntynyt, suorastaan vittuuntunut. Olen tässä selvitellyt erästä asiaa kahden ihmisen välillä, vaikka olen ilmoittanut olevani puolueeton. Silti kumpainenkin puhuu paskaa selän takana toisistaan, vaikka ovat olevinaan niin suorapuheisia ja aikuismaisia ihmisiä. Alan itse kiukustua kumpaankin ihmiseen koko ajan enemmän ja enemmän. Inhoan sitä, miten mut on vedetty tähän mukaan ja saan toiselta osapuolelta piilomerkityksellisiä viestejä. Hei viestien heittelijä; mä en osaa lukea ajatuksia enkä halua enää ikinä joutua setvimään SUN aiheuttamaa roskakasaa! Ja turha laittaa omaa käytöstä hormonien piikkiin - ne voi heitellä kuukauden aikana, mutta ei niillä voi selittää pikkumaista käytöstä 24/7. 

Olin ennen tosi negatiivinen ihminen, kunnes opettelin näkemään asioissa positiiviset puolet, vaikka se olisi ollut vaikeaa. Kaikki oli menneisyydessä muiden tekosia ja elämä oli paskaa ja ajattelin mikä mussa on vikana. Nyt ajattelen, että kannan vastuuni kurjuudesta, mutta ihmettelen silti, että mikä muissa on vialla. Miksi kaikesta pitää tehdä hankalaa, kun asioista voi keskustella aikuismaisesti? Miksi kerätä vihaa sisäänsä, kun sen voi purkaa, vaikka lenkkeilemällä? Miksi jotkut käyttäytyvät uhrin tavoin jos ovat itse yhtä kieroja? (Eli ulisevat pettämisestä, kun itse menevät tilaisuuden tullen toiseen sänkyyn muhinoimaan. Yksi hyvän päivän tuttuni on tällainen. Itkee ja urputtaa, kun epäilee oman siippansa käyvän vieraissa. Itse hän on pettänyt siippaansa parin eri tyypin kanssa. Ei siis hallitse itse parisuhteessa olemista. Eri asia toki jos olisivat avoimessa suhteessa, mutta eivät ole.) 

Tein sellaisen päätöksen, että enää en toimi erotuomari enkä sano sanaakaan jos joku tulee avautumaan toisen käytöksestä JOS tiedän tämän valittajan toimivan samalla tavalla. Not my problem, I'd say. 

Rottenecards_82456627_kmm6wpf59p-530x400